អត្ថបទចុះផ្សាយកាលពីថ្ងៃទី 11/04/2010 កែប្រែលើកចុងក្រោយកាលពីថ្ងៃទី 16/04/2010 11:47 ម៉ោងសកល
លោកស្រី ឡុង សូរ៉ី និងកូនស្រី កន្និការ លីនដិន ជាម្តាយ និងកូនដែលជាម្ចាស់សៀវភៅ Au pays de la pomme cythère
(រូបថត៖រក្សាសិទ្ធិ)
ប្រជាជន
ខ្មែរប្រហែលត្រូវនឹកសរសើរដល់ស្នាដៃរបស់ស្រ្តីខ្មែរ
ម្តាយកូនពីរនាក់ដែលបាននាំឲ្យម្ហូបកម្ពុជាត្រូវគេទទួលស្គាល់
នៅលើឆាកអន្តរជាតិ។ អ្នកស្រីឡុង សូរ៉ី និងកូនស្រីឈ្មោះកន្និការ លីនដិន
ជាម្ចាស់និពន្ធ
និងរៀបរៀងស្នាដៃសៀវភៅធ្វើម្ហូបខ្មែររហូតបានទទួលរង្វាន់ពិភពលោក
ខាងសៀវភៅធ្វើម្ហូបអាស៊ីប្រចាំឆ្នាំ ២០០៩។ សៀវភៅដែលមានឈ្មោះថា “Au
pays de la pomme cythère ឬនៅប្រទេសផ្លែម្កាក់”
របស់អ្នកនិពន្ធខ្មែរដែលទើបចេញបោះពុម្ពផ្សាយកាលពីឆ្នាំទៅម៉ិញ
បានទទួលរង្វាន់កំរិតពិភពលោក “Gourmand World cookbook
Awards”ពីស្ថាប័នមួយអន្តរជាតិមួយដែលមានឈ្មោះថា Gourmand Awards។
ស្តាប់សេចក្តីរាយការណ៍របស់ឈាង បុប្ផាពីទីក្រុងប៉ារីស
No comments:
Post a Comment